Työntekijät ja johtajat ovat aina rooliensa takana ihan “vain” ihmisiä.
Se on hyvä muistaa, jos työasiat eivät suju toivotusti.
Työhyvinvoinnista ja sen yhteydestä esimerkiksi tehokkuuteen ja sairaslomiin puhutaan paljon.
Silti omassa työssäni törmään siihen, että inhimillisyyden ja hyvinvoinnin näkökulmaa ei integroida päivittäiseen tekemiseen. Inhimilliset tarpeet ja hyvinvointi jätetään helposti taka-alalle, kun muut “tärkeämmät” asiat menevät edelle. Mutta kysymys on, mikä voisi olla tärkeämpää työn kannalta kuin se ihminen, joka työtä tekee?
Itsetuntemuksen taso, tunnetaidot, vuorovaikutustaidot sekä mm. oman vireystilan säätelytaidot näkyvät ja tuntuvat niin yksilöissä itsessään kuin myös (työ)yhteisössä. Nämä taidot ovat pohjana jaksamiselle, mutta myös asiakastyölle ja siinä onnistumiselle. Yksilön omilla hyvinvoinnin taidoilla on siis kovasti väliä työn tekemisen kannalta, ja niin on myös yhteisön kulttuurilla. Psykologisesti turvallinen ympäristö on todistettu monet kerrat olevan pohja hyvinvoinnille sekä tehokkaalle työn tekemiselle, eikä edes se työnhakuilmoituksessa kuvattu “paineensietokykyinen, joustava ja vahva tekijä” luultavasti kestä turvatonta ympäristöä ilman stressiä, ehkäpä sairastelua ja mahdollisesti työpaikalta pois lähtemistä.
Lyhyemmät koulutukset sekä pidemmät valmennuskokonaisuudet tuovat mukanaan mahdollisuuden luoda turvallisempaa ja parempaa työkokemusta työyhteisön jäsenille aina johtajista työntekijöihin. Aiheina koulutuksille ja valmennuksille ovat sisäisen puheen ja ajatusmallien vaikutus hyvinvointiin & työn tekemiseen, läsnäolon ja kehomieliyhteyden voima, tunnetaitojen vahvistaminen sekä monelle työyhteisölle tärkeä aihe: turvaa luovat vuorovaikutustaidot ja psykologisesti turvallinen työkulttuuri. Kokemuksellisuus on aina jolllain tasolla mukana yhteisillä hetkillä, sillä sanat eivät useinkaan vielä muuta toimintaa ja kulttuuria.
Ota yhteyttä ja varataan tutustumistapaaminen. Tapaamisen aikana kartoitetaan teidän tarpeet & toiveet muutokselle. Näiden ajatusten perusteella laaditaan tarjous, jonka saatte kirjallisena.
Jos hyväksytte tarjouksen, tapaamme sovitusti koulutuksen tai valmennuksen parissa. Materiaalit ja muut tarvittavat valmistelut ovat mukana, jotta saatte parhaan hyödyn koulutuksesta tai valmennuksesta.
Etäseurantatapaaminen on mahdollinen koulutuksen tai valmennuksen jälkeen.
Tämä tapaamisen aikana voitte esittää kysymyksiä ja ajatuksia, joita on saattanut herätä, kun olette päässeet viemään koulutuksen tai valmennuksen oppeja käytäntöön.
Lähi- tai etäohjauksen valituista aiheista
Käytännön harjoituksen/harjoitukset aiheesiin liittyen
Halutessanne etänä tapahtuvan 30min seurantatapaamisen
:
Omien uupumusteni jälkeen laitoin itseni takaisin koulun penkille ja aloin opiskella työhyvinvointiin liittyviä teemoja sekä johtamista. Nämä kokemukset yhdistettynä mielen & kehon hyvinvoinnin osaamiseen sekä sosiaali- ja kasvatusalan työkokemuksiini luovat pohjan työyhteisössä tehtävälle valmennustyölleni. Psykologinen turvallisuus, kohtaamistaidot, tunnetaidot & tunnekuorman hallitseminen sekä turvallinen vuorovaikutus ovat tämän valmennustyön ytimessä.
Haluan kiittää sydämeni pohjasta Jasminellan ammattitaitoista ja empaattista läsnäoloa siitä, että hän auttoi minua elämäni vaikeana hetkenä. Minun oli vaikeaa uskoa itseeni ja koin paljon huonoa oloa ja toivottomuutta. Jasminellan lempeä valmennustapa auttoi minua löytämään toivoa ja nousemaan jaloilleni. Hänen ansiostaan löysin myös nykyisen työni ja se sytytti valon tunnelissani. Hän ymmärsi tilanteeni, ja kohtasi minut silloin kun tarvitsin eniten tukea, ja olen ikuisesti kiitollinen tästä. En voi muuta, kun suositella Jasminellan palveluita” ❤